Unieke rouwkaart

rouwkaarten

Unieke rouwkaart

Iedereen verdient een uniek en persoonlijk afscheid. Misschien bent u daarom niet op zoek naar een algemene, standaard kaart. Ik ontwerp met zorg een illustratie op maat; een unieke rouwkaart die past bij het karakter en leven van uw dierbare. Zo draagt deze bij aan een waardige nagedachtenis. Mijn kaarten beperken zich niet tot sobere ontwerpen maar bevatten ook frisse en heldere kleuren, passend bij een kleurrijk, lief, energiek of levenslustig persoon.

Ik luister naar uw wensen en verwerk op een poëtische manier persoonlijke details in de illustratie. Denk daarbij aan iemands liefde voor viooltjes, favoriete bankje, plezier in het vissen of een (zelfgeschreven) tekst. Ik denk graag mee en neem een adviserende rol in, zodat we samen kunnen komen tot een unieke rouwkaart die een waardige herinnering biedt.

Ik begrijp natuurlijk dat een kaart in de meeste gevallen in korte tijd gemaakt moet worden, en zal na het aannemen van de opdracht binnen enkele dagen de illustratie leveren. Wilt u weten of ik een kaart voor u kan maken of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op.

Prijsindicatie

De meeste kaarten kosten tussen de €450 en €600 incl. btw. Ieder ontwerp is echter anders, juist doordat de kaarten volledig persoonlijk en uniek zijn. Daarom is ook de vergoeding die ik vraag afhankelijk van uw wensen.

Process
  • Wensen: Via de mail of telefoon luister ik naar uw wensen, zodat ik iets kan ontwerpen dat past bij uw dierbare. Heeft u een foto, bestaande tekst of herinnering? Dan neem ik die graag mee in het ontwerp.
  • Ontwerp: Naar aanleiding van jullie wensen ontwerp ik een voorstel voor de kaart, dat aansluit bij de eerder besproken ideeën. Er is ruimte voor terugkoppeling, zodat ik eventuele aanpassingen kan maken.
  • Aanleveren en feedback: Na goedkeuring wordt de rouwkaart voltooid.
  • Definitieve kaart: Ik lever de illustratie voor de kaart aan per mail. U kan de illustratie zelf op de kaart plaatsen of dit overleggen met de uitvaartondernemer

© Djenné Fila | 2021 | KVK: 69215677 | VAT: NL 002345091B96
en_GB