Dom geluk, vette pech

 

 

Dom geluk, vette pech

Ik maakte een serie poëtische illustraties met intogen kleurgebruik. Ik vond het bijzonder om illustraties te maken bij deze aangrijpende verhalen. Beeld kan op een andere manier vertellen wat in woorden moeilijk te zeggen is. Ik kijk graag met je mee of ik met mijn illustraties jouw verhaal kan verrijken.

In 2013 krijgt Harrie Keusters de diagnose endeldarmkanker. Over zijn ervaringen schrijft hij het boek Nooduitgang, maar Keusters komt er gaandeweg achter dat zijn successtory maar een klein gedeelte van het verhaal vertelt van deze vorm van kanker. In Dom geluk, vette pech reizen we daarom met Keusters mee op zijn vervolgtocht door endeldarmland, op zoek naar lotgenoten en hun keuzes.

Dom Geluk, Vette Pech is geschreven door Harrie Keusters en uitgegeven door Scriptum.

Wat anderen over dit boek schreven:

Djenné is fenomenaal. Niet alleen als illustrator van jeugdboeken. Ze heeft mijn boek ‘Dom geluk, vette pech’ over een precair onderwerp als kanker met veel gevoel geïllustreerd. Emoties als twijfel, troost, verdriet en hoop heeft ze omgezet naar poëtische en ingetogen beelden. Prachtig gedaan”  – Harrie Keusters, auteur Dom geluk, vette pech

© Djenné Fila | 2021 | KVK: 69215677 | BTW: NL 002345091B96
nl_NL